INTRA 23 Krachtige kruiden

Intra_nutria_caIntra combineert deze eeuwenoude kennis met geavanceerde wetenschap, waardoor een voedingssupplement ontstaat dat is aangepast aan onze hedendaagse manier van leven.

Intra is een exclusief en geregistreerd merk van 23 plantaardige extracten, ontwikkeld ter ondersteuning, het in balans brengen en ter versterking van de acht biologische systemen van het lichaam. Het is speciaal samengesteld zodat het krachtige en toch veilige en effectieve hoeveelheden kan bevatten van ieder plantaardig extract en zo helpt de gezondheid en algemeen welbevinden te maximaliseren en te verbeteren.

Met meer dan 17 jaar van bewezen succes is het geen wonder dat miljoenen over de hele wereld kiezen voor Intra om hun vitaliteit te behouden en hun gezondheid te optimalizeren.

Voordelen:

  • 23 botanische extracten uit de oudheid
  • Geregistreerde formule – exclusief voor Lifestyles
  • Krachtige kruiden, gekoesterd en duizenden jaren lang gebruikt als medicijnen.
  • Versterkt de werking van je lichaam om zo je energie en vitaliteit te verhogen.
  • Verbetert gezondheid en welzijn
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Geen bijwerkingen
  • Kan dagelijks gebruikt worden
  • Gecertificeerd pesticide vrij

Intra + u = Samen beter… Iedere dag!

 Nu Aanmelden en Bespaar 20-40%!

Intra Het beste van Moeder Natuur … samen in een fles.

De planeet aarde levert alles wat het menselijke lichaam nodig heeft voor een gezond, vitaal leven. In de loop der tijd hebben de steeds snellere levensstijl en moderne landbouwpraktijken het echter moeilijker gemaakt om de beste oogsten te gebruiken die de wereld te bieden heeft, en dit kan onze balans verstoren zodat we ons lang niet altijd even perfect voelen. Dat is nu niet meer het geval. ’ De door de tijd geteste en vertrouwde botanische ingrediënten van Intra geven u alle phytonutrients (op planten gebaseerde voedingsstoffen) en antioxidanten die in uw dieet ontbreken en bieden uw lichaam de benodigde balans voor een juiste staat van gezondheid en welzijn. Als een natuurlijk voedingssupplement werkt de zeer nauwkeurige formule van 23 botanische extracten samen beter om de acht biologische systemen van uw lichaam te helpen balanceren en versterken, zodat u zich beter, gelukkiger en energieker voelt. Neem Intra! Deel Intra! “Leef beter. Iedere dag.”!!!

btn_details_du

NutriaPlus

Een krachtige antioxidant supplement met essentiële vitaminen, mineralen en fytonutriënten speciaal geformuleerd om jouw lichaam te helpen zich te verdedigen tegen de giftige en verontreinigende stoffen van het moderne leven.

Wat onze vrienden zeggen!

“…mijn man Peter en ik drinken al jarenlang Intra en we genieten alle twee van een betere gezondheid, geen twijfels daarover…”
Stella 

“Door elke dag een weinig Intra te drinken ben ik blijer, gezonder en niet meer zo moe….”
Richard

“Ik maakte kennis met Intra via een vriend en ben nu al jaren een regelmatige gebruiker. Ik geniet nu ook van het extra inkomen dat ik heb door Intra te verkopen…”
Simone 

 Beginnen Sie Ihr Intra Lifestyles

Kaufen